fredag 6 juni 2014

Ismo Giant


 Stor fisk tar stora beten.

En tes det ofta talas om när det gäller predatorer som t ex gös och gädda men hur är det då med andra fiskar som t ex lax? Ja, många laxtrollare vittnar om att lax inte alls bangar för att dra i sig rejäla sillar/strömmingar. Det har man sett antingen vid rensning av fisk eller att de spyr upp större sillexemplar vid själva fångsttillfället.
Gladsax har därför tagit vara på detta fenomen och tillverkat en trollingsked av det större slaget. Den heter Ismo Giant och är bokstavligen talat en storebror till Ismo Magnum och Ismo Mini. Hela 19 cm lång! Längden skrämmer dock inte, skeden är ny i Gladsax sortiment för 2014 men rapporterna duggar redan tätt. Betet levererar!

Ismo Giant i färgkoderna: Överst: 226, Mitten: 224, Nederst: 220.
Hela färgsortimentet finns på http://www.gladsaxfiske.se/ismo.html
  Även om vattentemperaturen sakta stiger i havet och trollingsäsongens vårtopp nog passerat så är det inte alls för sent att tackla upp en Ismo Giant. Med sillen kommer laxen! Är ni intresserad av att tjacka några exemplar så tala med er lokala sportfiskebutik så beställer de hem prylar till er direkt från Gladsax Fiske.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar