tisdag 22 mars 2016

Film från Sportfiskemässan.

I helgen som gick var det sportfiskemässa i Stockholm. Fjärde gången jag var på plats, mässan växer för varje år och det är verkligen en av höjdpunkterna på året. I år stod jag i Nextline Marines monter, visade upp min Nextline 430 och hjälpte till med försäljningen tillsammans med företagets ägare Filip Sjöstrand.

Det var jäkligt tufft att dra båten både upp och ner från Staffanstorp, trafikolyckor och diverse förseningar gjorde att jag sammanlagt var på resande fot ca 23 timmar (13 upp, 10 ner) och när jag la mig i sängen kl 03:40 på måndagsmorgon så var jag rätt jävla mör men det var det värt. Dels hade vi trevligt sällskap i bilarna av ABU-killarna Anton Tsvetkov och Håkan Fransson samt Kent Olsson (Rockabilly Lures), dels var det en mässa som överträffade våra förväntningar. Målet var att sälja 4 båtar men intresset för dessa prisvärda fiskemaskiner visade sig vara mycket större än så och vi sålde totalt 9 båtar! Galet kul!

Jag har klippt i ihop en liten film från mässan utifrån vårt perspektiv. Titta på den omgående, det kan ju vara så att YouTube plockar bort den då jag knappast har några rättigheter att använda vald musik….


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar